Aug 9, 2006

BURSE: Postuniversitare oferite de Confederatia Elvetiana

Ambasada Elvetiei la Bucuresti informeaza ca, la propunerea Comisiei federale pentru burse, Confederatia Elvetiana ofera studentilor straini, în anul academic 2007-2008, doua burse federale postuniversitare si o bursa pentru studii postuniversitare artistice.

România este invitata sa prezinte doi candidati si un candidat de rezerva pentru cele doua burse federale, precum si un alt candidat si un candidat de rezerva pentru bursa artistica. Limita de vârsta a celor care îsi depun dosarul este de 35 ani. Pentru anul academic 2007-2008, candidatii trebuie sa fie nascuti dupa data de 1 ianuarie 1972. Cunostintele solide de limba franceza sau germana, în functie de universitatea selectata, sunt indispensabile, Ambasada Elvetiei fiind abilitata sa efectueze teste lingvistice.

Dosarele de candidatura trebuie sa fie adresate Centrului National al Burselor de Studii în Strainatate, Str. Spiru Haret 12, Bucuresti. Centrul National al Burselor de Studii în Strainatate dispune si de formulare de înscriere si va transmite ulterior dosarele candidatilor catre Ambasada Elvetiei la Bucuresti.

Mai multe informatii:
http://www.cultura.ro/Oportunitati.aspx?ID=89

[sursa eurodesk_info]