Aug 31, 2006

Training "Managementul proiectelor-Eficienta si competitivitate"

Tryact HRD reia in perioada septembrie-octombri e 2006, in Bucuresti, seria de cursuri open-standard. Acestea se adreseaza acelor oameni si organizatii care considera invatarea continua un factor important pentru generarea si extinderea cunostintelor, pentru dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale si sunt dispusi sa aloce resurse in acest scop.

Cursul "Managementul proiectelor - Eficienta si competitivitate" - propune o abordare flexibila, de organizare, implementare si conducere a activitatilor de orice fel, in concordanta cu cerintele unui mediu economic si social in schimbare in care se pune din ce in ce mai mult accent pe implicarea si responsabilizarea personala a individului.

In organizatii apar o multitudine de situatii care cer rezolvarea unei sarcini manageriale printr-o forma de organizare distincta, de proiect: lansarea de noi produse, introducerea de noi procedee sau sisteme, reorganizare, restructurare, configurarea sau reconfigurarea unor activitati si programe, organizarea unor evenimente etc. Un ansamblu de actiuni avand un obiectiv bine definit, buget si timp de derulare limitate si un caracter de unicitate sau noutate constituie un proiect a carui reusita depinde de voi si de modul in care il abordati.

Acest curs, ca parte a unui concept modern de management organizational, va poate aduce avantajul competitiv de a raspunde cu succes acestor provocari din activitatea profesionala.

Ca urmare a participarii la curs:

1. Veti defini probleme si structura idei pentru proiecte noi in diferite contexte socio-economice si organizationale (arborele problemelor si niveluri de interventie) ;
2. Veti formula obiective realiste, incadrate in timp si fezabile (metoda enuntului obiectivelor in 7 pasi, tehnica SMART);
3. Veti cunoaste etapele planificarii in managementul proiectelor, in functie de caracterisitici precum: scop si obiective, ciclu de viata, intrerdependente si unicitate, indicatori si indici de monitorizare si executie (lucrul cu matrice logice, diagrame de control);
4. Veti exersa abilitati in utilizarea unor instrumente si tehnici specifice de planificare (diagramele de tip Gantt si PERT sau analizele SWOT).

Sunteti invitati sa participati daca sunteti manageri de proiecte, studenti in ani terminali sau persoane care isi propun in plan profesional sa se dezvolte in aceasta directie, indiferent de experienta pe care o aveti in lucrul in proiecte si care doriti sa va exersati abilitatile si sa folositi instrumente specifice acestui domeniu.

Cele doua module propuse sunt:

1. Managementul proiectelor - Modul I "Planificare si implementare" - 7-8 septembrie 2006.

2. Managementul proiectelor - Modul II "Monitorizare, control, raportare" - 5-6 octombrie 2006.

Pentru fiecare din module Tryact HRD ofera diploma de participare.

Cursurile propuse au o durata de 2 zile si se vor desfasura la Hotel Ibis, in Bucuresti.

Taxa de participare pentru un modul este de 200 EURO/pers.+TVA. Pentru ambele module achitate, taxa este de 185 EURO/pers.+TVA. Pentru organizatiile care inscriu minimum 3 persoane la un curs, Tryact HRD ofera un discount de 15 - 20%, in functie de numarul de participanti inscrisi de fiecare organizatie. Astfel:

* 1pers/modul
=200EURO+TVA/ pers/modul
* 1pers/modulx2module =185EURO+TVA/ pers/modul
* 2pers/modul
=185EURO+TVA/ pers/modul
* 3pers/modul (sau 2persx2module) =170EURO+ TVA/pers/ modul
* 4pers/modul (sau 3persx2module) =160EURO+ TVA/pers/ modul
* 5pers/modul (sau 4persx2module) =150EURO+ TVA/pers/ modul

Taxa de participare acopera: sala de training si facilitati; materiale de training, pauzele de cafea si pranz (inclusiv menu-uri speciale de tip vegetarian sau pentru regim), onorariul pentru participarea unui trainer-consultant HRD. Taxa de participare nu acopera costuri de cazare si transport, bauturi alcoolice si menu-uri suplimentare.

Pentru detalii privind conditiile de inscriere, intreaga oferta de cursuri
Tryact HRD si orice alte informatii veti considera necesare, va stau la
dispozitie: Cosmina Mitran - Office Assistant: office@tryact. ro; Dodo Tecaru - HRD Consultant/trainer: dodo@tryact. ro; Telefon/fax: 021-2531939; 021-2531929

Misiunea Tryact HRD in Romania este de a sprijini oameni si organizatii in a-si identifica si folosi propriile resurse astfel incat sa-si imbunatateasca performantele si sa-si atinga obiectivele.

[sursa societatea_civila]