Aug 9, 2006

CfP: Tabara de creatie grafica, Muncel, jud. Iasi [TL: 20 aug]

Organizatia EuroDEMOS si DTJ Iasi organizeaza in perioada 25 august – 3 septembrie 2006 “Tabara de creatie pentru tineret – Grafica”, in tabara Muncel, jud. Iasi.

Aceasta tabara va constitui o oportunitate in schimbul de experienta pe domeniul graficii. Programul taberei si metodele de studiu vor avea caracteristicile educatiei alternative (workshop, dezbateri etc.).

Conditii de participare:
Varsta participantilor trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 25 ani. Participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa trimita pentru selectie 3 lucrari de grafica. Tema lucrarilor, tehnica si dimensiuniea sunt libere. Lucrarile si formularul de inscriere vor fi trimise prin e-mail, pe adresa km_erd_ana@yahoo.com.

Participantii selectati vor aduce un portofoliu de minim 3 lucrari, care, impreuna cu lucrarile realizate in tabara, vor constitui expozitia finala. Vernisajul expozitiei va avea loc in localitatea Iasi.

Inscrierile se fac pana la data de 20 august 2006. Participantii selectati vor fi anuntati pe data de 21 august.

Cazarea si masa participantilor pe perioada taberei vor fi suportate de catre organizatori. Transportul Iasi-Muncel va fi asigurat de catre organizatori.
Intrebarile pot fi adresate coordonatorului de proiect.

Coordonator Proiect – Ana Andronic
E-mail: km_erd_ana@yahoo.com
Mobil: 0747 76 31 25
Telefon: 0332 80 36 34
Adresa: Asociatia EuroDEMOS - Str. Pacurari, Nr. 20, parter,
cod 700511, Iasi

[sursa eurodesk_info]