Feb 15, 2007

BURSE: MA in European and International Studies - Nisa si Istanbul

Institut Européen des Hautes Études Internationales (IEHEI) si partenerii sai (Institut für Europäische Politik - Berlin, Universitatea La Sapienza - Roma si Universitatea Rostock) propun un program de Master in studii europene si relatii internationale, in care predarea se face in trei limbi: franceza, engleza si germana. Programul cuprinde patru module: Relatii internationale, Constructia europeana, Democratie si societate si Federalism. Programul se deruleaza in sesiuni succesive la Nisa, Berlin, Rostock si Roma. De asemenea, in cadrul programului se vor organiza vizite de studiu la institutii europene si internationale care se pot prelungi cu stagii. Se acorda un numar limitat de burse.

Data limita pentru inscriere este: 30 iunie 2007

De asemenea, IEHEI, in colaborare cu Universitatea Bahcesehir din Istanbul, propune un program de Master in studii europene si relatii internationale (in limba engleza) la Istanbul, cu seminarii la Nisa si Berlin. Modulele sunt aceleasi cu cele prezentate mai sus.

Data limita pentru inscriere este: 31 iulie 2007

Informatii suplimentare:
http://www.iehei. org/ >> Masters

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.