Feb 15, 2007

CfA: Mediation Training and Conflict Management Seminar, Polonia

Striving for Diversity - Fighting Intolerance: Mediation Training and Conflict Management Seminar, 15-21 aprilie 2007, Zielona Gora, Polonia

Seminarul are ca scop sa reuneasca tineri din Europa si sa-i formeze in medierea conflictelor. Ideea acestui curs de formare este de a pune bazele unei “retele a pacii" care sa treaca dincolo de orice bariera religioasa, etnica si geografica. Astfel, participantii vor putea sa ia pozitie in apararea drepturilor omului si sa contribuie la crearea unei Europe care corespunde sloganului “unitate in diversitate”.

Cursul se adreseaza liderilor de proiect, trainerilor, liderilor de tineret, factorilor de decizie din domeniul tineretului din urmatoarele tari: Bulgaria, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Slovenia, Spania, Marea Bitanie, Turcia, Albania, Bosnia si Herzegovina, Croatia, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Muntenegru, Serbia (inclusiv Kosovo), Georgia, Moldova, Federatia Rusa si Ucraina.

Se percepe o taxa de participare de 50 euro (pentru cei din UE) si de 40 euro (pentru cei din afara UE).

Data limita pentru trimiterea formularelor este: 1 martie 2007

Informatii suplimentare:
http://www.salto- youth.net/ find-a-training/ 974.html

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.