Feb 15, 2007

Curs Terapie Sistemica la Bucuresti si Suceava

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) Romania in parteneriat cu Centrul de Consiliere , Asistenta si Aprofundare Profesionala UNIVERSITAS, anunta lansarea unei noi serii de cursuri cu caracter tehnic-aplicativ cu tema:

“Terapie sistemica – Cuplu, Copil, Familie”

sesiuni care vor fi sustinute la BUCURESTI (10-11 martie 2007, primul modul) si SUCEAVA (21-22 aprilie 2007, primul modul).

Acest curs, urmat si recomandat pana in prezent de specialisti din Bucuresti, Barlad, Bacau, Constanta, Cluj, Iasi, Bacau, Onesti, Sibiu, Suceava,Targu Mures si Vaslui, este util tuturor profesionistilor care parcurg in activitatea lor etape de consiliere a copilului sau familiei (psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri, profesori etc.), precum si studentilor din registrul psiho-social (aflati in ani terminali).

Formatorii sunt psiholog Andreea MURARU si psiholog Cristian PETRESCU, terapeuti atestati European Family Therapy Association (EFTA), formatori recunoscuti MMSF, FRP si MedC, practicieni recunoscuti in aria serviciilor psiho-sociale, atat pe plan local cat si national. Acestia vor oferi elemente de teorie raportate la cazuistica si patologia din contextul socio-cultural romanesc.

Cursul este structurat pe module, are o durata de 6 luni, insumeaza un numar de 100 de ore si este conceput cu accent pe demonstratii, jocuri de rol, studii de caz, pe fondul conceptelor de baza ale terapiei sistemice.

Tematica orientativa a cursului este conform celor 6 module mentionate mai jos:

Modul I: Concepte de baza ale Terapiei Sistemice
Modul II: Metode de abordare sistemica in Terapie de Familie
Modul III: Interventia terapeutica in deteriorarea relatiilor intrafamiliale: Violenta si Abuzul
Modul IV: Tehnici de abordare narativa a Copilului si a Familiei
Modul V: Metode de analiza, evaluare si interventie in Familii Dezorganizate
Modul VI: Dezvoltare Personala (lucrul in echipa multidisciplinara) .

Caracteristici de lucru: 1 intalnire pe luna (16 ore de lucru) in weekend.

Taxa de participare este de 12 lei / ora. Inscrierile la curs se fac în ordinea achitarii a minim 50% din taxa primului modul. Ulterior primei intalniri, plata se efectueaza la data si momentul sustinerii fiecarui modul.

Inscrierile sunt asteptate si acceptate astfel:

pentru participantii din Bucuresti, pana la data de 03 martie a.c.,
pentru particiipantii din Suceava, data limita de inscriere este 11 aprilie a.c.

Inscrierile la curs se pot face la adresa terapiafamiliei@ yahoo.com. Informatii suplimentare puteti obtine la telefon 0745 877 820, psih. Cristian PETRESCU, presedinte ACTF sau prin e-mail la adresa terapiafamiliei@ yahoo.com.

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.