Oct 29, 2009

Concursul de fotografie 'Tineret in Actiune' [DL: 5 nov]

Centrul de Resurse Salto-Tineret a lansat Concursul de fotografie "Tineret in Actiune", care face parte din Targul de Instrumente (Tool Fair) - editia a IV-a!

Obiective:
Concursul urmareste diseminarea, prin fotografie, a variatelor actiuni si activitati promovate prin programul Tineret in Actiune, precum si a exemplelor de buna practica asociate cu acesta. Concursul incurajeaza, de asemenea, interesul pentru fotografie ca vehicul pentru creatia artistica si mijloc de comunicare.

Cine poate participa:
Toti beneficiarii programului Tineret in Actiune, cu exceptia membrilor organizatiei Tool Fair si a membrilor juriului. Fiecare participant poate sa trimita pana la trei fotografii.

Fotografiile trebuie sa fie color sau alb-negru, in format JPEG, TIFF sau Gif, cu o dimensiune minima de 20cm x 30cm (200 DP's). Fotografiile prelucrate nu vor fi luate in considerare. Fiecare fotografie trebuie sa contina informatii despre autor, tipul
activitatii din cadrul programului TiA, regiunea/tara in care a fost facuta si datele de contact ale autorului. Fotografiile vor fi trimise prin e-mail, pe adresele: ladeira5@sapo. pt sau joao.vilaca@ juventude. pt

Data limita pentru trimiterea fotografiilor este: 5 noiembrie 2009

Mai multe informatii: http://www.salto-youth.net/tf4fotocontest

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner