Jan 3, 2010

Proiect Mentorship LSRS

Stimaţi profesori/ Dragi elevi,

Liga Studenţilor Români în Străinatate are deosebita plăcere de a anunţa demararea unui nou proiect numit „Mentorat pentru elevii de liceu”, ce are ca punct de interes elevii de liceu din ani terminali (clasele a XI-a si a XII-a) care doresc să aplice la o universitate în străinătate.

În urma succesului repurtat de către proiectul „Caravana LSRS”, dorim să venim în întâmpinarea tuturor problemelor care apar în procesele de aplicaţie, prin stabilirea de contact direct între un student din străinătate cu experienţă, numit generic mentor, şi un elev de liceu, pe parcursul stagiului de aplicaţie. În primă fază, proiectul se va desfăşura pe o cale online (mail, Skype, Facebook etc.) stabilită de comun acord între mentor şi mentorat, echipa LSRS coordonând şi oferind informaţii suplimentare acolo unde este necesar.

Pentru mai multe detalii despre proiect, dar şi pentru a vă anunţa dorinta de a participa, vă rugăm sa ne contactaţi la vlad.herta@proiecte.lsrs.ro sau ionut.cristea@proiecte.lsrs.ro.


Ionuţ Alexandru Cristea
B.A. International Relations
University of Birmingham

Lider Proiect Mentorship
Liga Studenţilor Români în Străinătate

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner