May 25, 2007

Scoala de vara ANT: 'Tinerii si valorile europene' - Costinesti

Autoritatea Nationala pentru Tineret deschide seria Scolilor de vara 2007, cu prima actiune de acest gen pe tema „Tinerii si valorile europene", care se va desfasura la Costinesti, în perioada 13-20 iunie 2007. La acest eveniment sunt asteptati sa se înscrie tineri, studenti, masteranzi, doctoranzi, membri ai organizatiilor non-guvernamentale de tineret, ai structurilor asociative de/pentru tineret etc.

În vederea participarii, tinerii trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii:
- vârsta maxima 26 ani
- sa trimita un CV si un eseu pe tema „Rolul tinerilor în promovarea valorilor europene", de maxim 3000 de caractere pâna la data de 05 iunie 2007 la urmatoarele adrese de e-mail: simona.bonciu@ e-tineret. ro sau sorin.rosu@e- tineret.ro.

Autoritatea Nationala pentru Tineret asigura cazarea si masa, urmând ca participantii sa suporte contravaloarea transportului. Rezultatele selectiei vor fi publicate pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Tineret în data de 08 iunie 2007.

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.