Mar 12, 2008

Concurs de eseuri pentru elevi si studenti [DL: 1 mai]

Echipa Stiinta.info organizeaza un concurs de eseuri pentru elevi si studenti avand ca tema la alegere una din provocarile stiintifice majore ale secolului nostru. Concursul a fost lansat pe 10 martie, se va derula pe perioada semestrului curent, iar finalistii vor fi anuntati la 1 iunie si castigatorii la 15 iunie. Marele premiu va fi un iPod nano.

Acest concurs va ajuta tinerii sa inteleaga mai bine provocarile ehnologice ale lumii in care traiesc, sa evalueze mai bine perspectivele lor de cariera, sa se antreneze in gandire critica si conceperea unui eseu original, concis care sa arate ca au inteles importanta acelei provocari, ce solutii au fost incercate pana acum si sa propuna (foarte important!) solutii pentru viitor sau mecanisme politice, sociale, stiintifice pentru a putea ajunge la acele solutii.

Concursul se adreseaza tinerilor de cetatenie romana si moldoveana, indiferent de tara de rezidenta, daca sunt elevi sau studenti (studentii la masterat sau doctorat nu sunt eligibili pentru acest concurs).

Data limita pentru primirea eseurilor este: 1 mai 2008

Pentru informatii suplimentare, consultati:
http://www.stiinta. info/concurs/

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.