Apr 12, 2008

ISWinT - international students festival

ISWinT = International Students Week in Timisoara, este un festival aflat la a 15 a editie, organizat de Liga Studentilor din Faculatetea de Automatica si Calculatoare, Universtiatea Politehnica Timisoara. Este adresat tuturor studentilor din strainatate si din Romania. ( www.ISWinT.ro )

Principalul scopul: schimbul intercultural, formarea de legaturi, prietenii, multa distractie , dar si munca .

In acest an , festivalul se va derula pe parcursul a 10 zile in care participantii vor lua parte la diferite workshopuri, se vor bucura de frumusetea orasului Timisoara, de o excursie de doua zile in aceasta minunata zona, si totodata vor gusta din petrecerile incendiare.

Cazarea va fii intr-un camin, mancarea asigurata, participantii trebuie sa plateasca transportul pana in Timisoara si o taxa de participare( 60 euro pentru straini si 100 lei pentru romani).

Mi-ar placea foarte mult daca ati participa si v-ati chema si prietenii din strainatate.

Durata festivalului: 21 - 30 iulie 2008
Tema festivalului: "Revolution: real vocation meets virtual education"

Totodata, as dori sa va rog sa spuneti sau sa dati forward la prieteni (din strainatate sau din Romania) poate vor sa vina in Timisoara. Exista si un mail oficial, pentru institutii care lucreaza cu studenti, din strainatate. So, daca cunoasteti asemenea institutii(universi tati) si sunteti interesati scrieti-mi pe contact@iswint. ro si va voi raspunde la intrebari, va voi trimite mail-ul oficial.

Va astept in Timisoara, in iulie 2008

Pentru mai multe detalii:

www.ISWinT.ro

Cu toate multumirile posibile,

Raul POP
Head of the International Affairs Department
ISWinT 2008

e-mail: contact@ISWinT. ro
web: www.ISWinT.ro
blog: www.ISWinT.blogspot .com

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.