Jun 11, 2008

Leadership Summer School

Bine te-am gasit!
Vino intre 3-8 august la Leadership Summer School sa inveti de la liderii de azi cum poti deveni liderul de maine!

Daca esti student, proaspat absolvent, masterand sau ocupi o pozitie de junior intr-o companie nationala sau multinationala, atunci Leadership Summer School este evenimentul la care trebuie sa participi in aceasta vara.

Pentru a fi unul dintre studentii scolii de vara ai urmatoarele variante. Poti achizitiona pachetul de acces la eveniment completand formularul de pe site-ul http://www.leadersh ipschool. eu sau poti fi unul dintre cei 20 de participanti care vor beneficia  de un loc gratuit si de un intership  intr-una din companiile proactive din Romania. Pentru aceasta, aplica acum, raspunzand online la cateva intrebari si trimitand un CV, iar de acolo noi vom face totul.

Leadership Summer School iti propune o experienta unica:  5 zile de leadership autentic furnizat prin intermediul trainerilor de la LEADERS,  Codecs si Center for Creative Leadership (TBC) , dar si al exemplelor de modele de leadership precum Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, Mihai Tudor, General Director, IBM, Catalin Ionescu, Chairman& CEO, Codecs,  Alexandru Badulescu, Country Manager, Western Union, Raed Arafat, SMURD, Marius Stefan, Managing Partner, Rent a Car si Dan Pascariu, Chairman Unicredit – Tiriac.

Pentru a afla mai multe si pentru a aplica acceseaza site-ul

http://www.leadersh ipschool. eu sau contacteaza- ne la telefon 0722 19 30 66.

Leadership Summer School este un eveniment organizat de Fundatia LEADERS Romania sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.
 Iti multumim.
Adelina Maria
Program Director Leadership Summer School
LEADERS Romania
E-mail: adelina@leaders. ro
Telefon: 0722 19 30 66


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.