Jun 30, 2008

Internship online TakingITGlobal (Community Connector)

TakingITGlobal - cea mai puternica organizatie non-guvernamentala internationala ce leaga tehnologia si activitatile de tineret, cauta un intern din Romania, pentru un internship online de 6 luni. Daca esti interesat de activitati de tineret in mediul online si de dobandirea de experienta in media online, precum si de lucrul intr-o comunitate extrem de energica, aceasta este pozitia ideala pentru tine! Internship-ul dureaza 6 luni (August 2008 - Februarie 2009), cu o durata de 5-8 ore de lucru pe
saptamana.

Pozitia de "Community Connector" este neplatita, insa iti ofera posibilitatea de a castiga experienta valoroasa de lucru intr-un ONG international, folosind uneltele Web 2.0 pentru a mobiliza tinerii si pentru a construi conexiuni cu grupuri si organizatii locale.

Poti afla mai multe detalii despre TakingITGlobal si despre aceasta pozitie, precum si despre procesul de aplicatie, aici:
http://projects. takingitglobal. org/communitycon nector/about/

--
Corina Murafa
Asociatia ORICUM Pentru Educatie
corina@oricum. ro
+40722370852
www.corinamurafa. eu


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.