Jun 27, 2008

TRAINING: Together in diversity [DL: 30 iun]

Miscarea Angajament Civic, cu sediul in Tirgu Mures ( www.cemo.ro) cauta participanti din mediu multicultural pentru trainingul „Împreunã în diversitate” Provocãrile diversitãtii culturale, promovarea dialogului intercultural (Together in diversity) finantat de Comunitatea Europeana prin programul Youth in Action. Cei interesati sa suna la 0740-682398 (Horváth Ádám). E-Mail: horvath.adam@ cemo.ro. Termen limită de înscriere: luni, 30 iunie 2008.

Trainingul are loc la Sovata si Tirgu Mures, in perioada 10-19 iulie 2008. Participantii trainingului vor fi tineri provenind din societãti multiculturale, vor fi prezenti persoane din Spania, Macedonia, Republica Moldova si nu în ultimul rând din România. Scopul trainingului este dezvoltarea întelegerii între persoane de diferite culturi, religii, grupuri etnice, dezvoltarea competentelor interculturale precum si promovarea dialogului intecultural, explorare si facilitarea schimbului de experiente si realitãti din tãri diferite, facilitarea cooperãrii între lucrãtori de tineret care planificã sã implementeze proiecte în cadrul programului Tineret în Actiune. Limba trainingului este engleza.

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.