Jun 30, 2008

Mai sunt doar 2 zile in care te poti inscrie la Scoala de Vara COGNO

Au inceput inscrierile la cea de-a doua editie a Scolii de Vara COGNOSIS cu tema
„Exploreaza PSIHOTERAPIA” Sibiu, 13-20 iulie 2008

Anul trecut, in cadrul primei editii a Scolii de Vara Cognosis, 100 de tineri s-au distrat in Capitala Culturala Europeana a anului 2007, in timp ce s-au redescoperit pe sine si au participat la o serie de workshopuri organizate de nume grele in psihologie. Te-am lasat dorind mai mult?

Anul acesta ne-am intors unde a inceput totul, in Sibiu, ca sa-ti aducem mai multe workshopuri, mai multa distractie, mai multe activitati, si alte surprize care or sa te faca sa nu mai vrei sa pleci la sfarsitul celor sapte zile.

Esti interesat de psihoterapie? Te-ar interesa o cariera in domeniu sau vrei pur si simplu sa-ti explorezi optiunile dar nu stii cum? Noi iti oferim o serie de workshopuri care sa te ajute sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Vrei mai mult? Redescopera- te si gaseste-ti propriul potential, propriile scopuri si solutii in atingerea lor in workhopurile interactive la care poti participa in cadrul Scolii de Vara.

Vrei mai mult? Intra pe www.cognosis. ro pentru mai multe detalii sau acceseaza direct pentru a descarca formularul linkul http://www.cognosis .ro/docs/ Formular_ sdv_COGNOSIS. doc

SCOALA DE VARA COGNOSIS - Designed for psychotherapy, engineered to last!

Eveniment organizat de COGNOSIS - Federatia Studentilor la Psihologie si Stiinte ale Educatiei

Andreea Chifu
coordonator dep PR Cognosis



Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.