Jun 29, 2008

Workshop: Comunica cu succes prin Inteligenta Emotionala, 5-6 iulie

Succesul si fericirea depind de capacitatea noastra de a stabili simentine relatii cu ceilalti. Cu toate acestea, unii au dificultati instabilirea de noi relatii, in vreme ce majoritatea ne impiedicam pedrum si lasam conflictele sau neintelegerile sa ne erodeze relatia cuceilalti. Seminarul „Comunica cu impact prin Inteligenta Emotionala" din seria Smart Emotions, organizat de Competent Consulting pe 5 si 6 iulie 2008, dezvolta abilitatile de Inteligenta Emotionala care ne permit construirea de relatii excelente si repararea celor aflate in suferinta.

Relatiile interumane reprezinta spatiul in care Inteligenta Emotionala isi dovedeste cel mai rapid si consistent valoarea. Inteligenta Emotionalareprezint a capacitatea de a detecta, intelege si utiliza emotiile, atatcele proprii, cat si ale altor persoane, pentru luarea celor mai bunedecizii si punerea lor in practica. Un nivel ridicat al Inteligentei Emotionaleeste intotdeauna asociat cu existenta unor relatii trainice cuceilalti, pe care putem conta atunci cand ne confruntam cu problemecare implica cooperarea acestora (dragoste, familie, lucrul in echipaetc.).

Inteligenta Emotionala ca baza a comunicarii verbale si non-verbale sustine:

* stabilirea usoara de noi relatii cu persoanele de care ne simtim atrasi sau de care depinde solutionarea unor nevoi,

* stabilizarea relatiilor existente si transformarea lor intr-o sursa de satisfactii continue,

* intelegerea corecta a motivatiilor celorlalti si utilizarea lor pentrua le influenta starea emotionala (cheful) si disponibilitatea,

* utilizarea eficienta a propriilor emotii in favoarea, nu in detrimentul, obiectivelor pe care le avem,

* cresterea semnificativa a impactului comunicarii si a disponibilitatii celor din jur fata de solicitarile noastre.

Beneficiile participarii la seminar

Capacitatea de a stabili relatii noiva permite largirea numarului de cunostinte si prieteni, crearea aceleiretele de relatii care va permite sa rezolvati orice roblema cu minimde efort si stres. In acest scop, accentul va fi pus pe dezvoltarea comunica rii non-verbale, ce este mult mai rapida si eficienta decat ceaverbala, mai ales in aceasta faza de tatonare si cunoastere reciproca.in felul acesta, va creste capacitatea de a atrage atentia asupra dvs.si a starni interesul celorlalti. Va optimizati contactul vizual,mimica, tonul vocii, postura corporala, gesturile, intensitateaatinger ii in strangerea de mana, momentul interactiunii, ritmulvorbirii, sunetele care sustin stabilirea contactului, pe bazafeedbakului video. In felul acesta eliminati frica, retinerea, jena,confuzia sau stangaciile care poate ca v-au privat de o multime decontacte interesante.

Stilul de comunicareafecteaza cantitatea si calitatea informatiilor care sunt receptionatede ceilalti. Daca doriti sa aveti impact, sa puteti cu adevaratinfluenta gandurile si actiunile celor din jur, este esential sa existepermanent armonie intre gandurile, emotiile si gesturile dvs. in cadrulseminarului va eliberati de vechile blocaje care va fac sa ezitati, sanu puteti convinge, sa-i lasati pe celialti sa vorbeasca in locul dvs.

Stilul de gestionare a conflictelorva afecteaza semnificativ sansele de a va putea impune intereseleatunci cand acestea contravin intereselor altor persoane. Modul in carereactionati fata de inevitabilele diferente de opinii si interese dinviata perosnala si profesionala poate crea ostilitate si rupturidefinitive, ori poate recladi increderea si siguranta. in acest sens,veti invata cum sa va eliberati de sub
controlul emotiilor, sacomunicati nonverbal in conditii de stres si sa reduceti tensiunea cucalm si umor.

Dezvoltarea celor trei abilitati in cadrul seminarului "Comunica cu impact prin inteligenta emotionala" va permite:

* sa aveti alta perspectiva asupra relatiilor dvs. cu ceilalti,

* sa faceti trecerea de la un stil de relationare distructiv la unul constructiv,

* sa va dezvoltati capacitatea de pastrare a calmului si concentrarii, in orice situatie,

* sa aveti mult mai multe satisfactii din relatiile cu ceilalti, in plan personal sau profesionala,

* sa folositi divergentele drept o sursa de sporire a increderii si sigurantei reciproce.

Unicitatea Smart Emotions
Mergand mult dincolo de banalitatile si simplificarile prezentate de obicei incartile si trainingurile de comunicare interpersonala, workshopurile Smart Emotions organizate de Competent Consulting prezinta un sistem simplu si eficient de dezvoltare a comunicarii pline de impact, verbale si non-verbale. Smart Emotions este primul program de dezvoltare personala bazat pe tehnici de Inteligenta Emotionala.Acestea asigura o integrare si armonizare excelenta a emotiilor inluarea si punerea in aplicare a deciziilor. Se desfasoara interactiv,accentul fiind pus pe exercitii si pe dezvoltarea de abilitati.Prezentat de Daniel Bichis, singurul roman certificat international in masurarea si dezvoltarea nivelului de Inteligenta Emotionala,programu l este deosebit de apreciat de participanti din cauzacantitatii foarte de mari de informatii utile si a atmosferei relaxate,placute in care se desfasoara. In ciuda numarului mare de doritori, numarul de locuri este limitat la
16, pentru a se asigura distribuirea adecvata a atentiei trainerului spre toti participatii.

Organizare Smart Emotions
Workshop-ul Smart Emotions: "Comunica cu impact prin Inteligenta Emotionala"se desfasoara in Bucuresti la U Business Center, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8 (cladirea Citibank, langa Piata Victoriei) in perioada 5 - 6 iulie 2008.

Mai multe detalii:


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.