Jul 31, 2008

Burse DAAD pentru anul universitar 2009/2010 [DL: 31 oct]

Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) ofera, din nou, studentilor si cadrelor universitare din Romania, diverse burse pentru anul universitar 2009/2010, in vederea efectuarii unor stagii de studii si cercetare in Germania.

In cazul programului special ERP pentru studentii de la stiinte economice exista in acest an o modificare importanta: Programul ERP nu se mai adreseaza studentilor de la stiinte economice, ci absolventilor care doresc sa urmeze in Germania studii de masterat. Pentru programul ERP sunt valabile aceleasi conditii ca si in cazul programului "burse de studii".

Pana la data de 31 octombrie se vor depune cererile de burse pentru studii de masterat in domeniul stiintelor si al artelor, precum si pentru burse in domeniul cercetarii pentru doctoranzi si oameni de stiinta tineri, in varsta de pana la 35 de ani. Pe langa acestea, s-a anuntat si un program de burse speciale pentru cei care studiaza stiintele economice si ingineresti (bursele Mummert).

Data de 15 noiembrie este termenul limita de depunere a cererilor cadrelor didactice universitare pentru stagii de cercetare.

Solicitantii de burse DAAD trebuie sa se numere printre cei mai buni studenti, respectiv absolventi ai institutiilor de invatamant superior si oameni de stiinta si sa dovedeasca rezultate exceptionale in specialitatile lor. Bursele se vor acorda in functie de calificarea lor de specialitate.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati Centrului de Informatii DAAD din Bucuresti:

http://www.daad. ro

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.