Jul 31, 2008

CfP: Seminarul de Informare "Acreditarea, de la concept la practica"

Apel pentru participarea la Seminarul de informare "Acreditarea, de la concept la practica"

Participanti: viitori candidati cu propuneri de "Manifestare a Intentiei" in cadrul Actiunii 2, Serviciul European de Voluntariat

Avem placerea sa va invitam la Seminarul de informare dedicat viitorilor aplicanti de propuneri de Manifestare a Intentiei (MI), care va avea loc la Bucuresti in ziua de joi, 28 august 2008.

Tematica seminarului va viza urmatoarele aspecte:
- facilitarea accesului la Serviciul European de Voluntariat
- cresterea calitatii propunerilor de Manifestare a Intentiei
- cresterea calitatii proiectelor de voluntariat.

Participantul reprezinta o structura neacreditata SEV. Numarul aproximativ de participanti pentru acest seminar este de 30 de persoane. Principiul selectiei este urmatorul: primele persoane care confirma participarea sunt inscrise. In situatia in care numarul de confirmari de participare este mai mare de 30, iar anumite organizatii si-au delegat spre participare mai mult de 1 reprezentant, se va proceda la selectia unui singur reprezentant al acestora pentru a se asigura principiul unei
reprezentari proportionale.

Costurile de participare sunt suportate de catre ANPCDEFP. Seminarul se va desfasura la sediul Agentiei, incepand cu ora 9:00 pana la ora 17:00.

Data limita pentru inscriere este: 21 august 2008

Informatii detaliate gasiti in Apelul la candidatura de pe site-ul Agentiei Nationale:
http://www.anpcdefp .ro/forum/ viewtopic. php?p=8417# 8417


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.