Jul 22, 2008

Conferinta "Romania dintre alte hotare" [DL: 1 sept]

Buna!

Societatea Interculturala de Tineret Romano-Ungara, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman din Budapesta organizeaza prima conferinta internationala a studentilor si tinerilor profesionisti romani care studiaza si locuiesc in strainatate.

Conferinta va avea loc intre 7-9 noiembrie, la Budapesta si sunt invitati sa participe atat studentii care in prezent urmeaza cursuri in strainatate, cat si studentii si tinerii profesionisti care s-au intors in Romania, dupa o perioada in care au locuit intr-o alta tara. Sunt asteptati sa participe tineri din 12 tari, printre care: Austria, Belgia, Canada, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Spania, Elvetia, Marea Britanie, SUA si Romania.

Costurile de transport, cazare si masa sunt acoperite de organizatori. Se percepe doar o taxa de 30 de Euro. Pentru a candida, trebuie sa completati formularul de candidatura si sa il trimiteti, impreuna cu CV-ul in engleza, la adresa gryn.romania@ gmail.com. Data limita este 1 septembrie. Candidatii selectati vor fi anuntati pe 5 septembrie.

Detalii pe http://www.asru. hu/GRSPSociety/ conference. html


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.