Sep 26, 2006

CIEL Romania anunta lansarea competitiei CIEL Awards!

CIEL Romania, liderul pietei aplicatiilor de contabilitate si informatica de gestiune din Romania lanseaza proiectul CIEL AWARDS. Acesta are ca scop sprijinirea tinerilor intreprinzatori, cu idei valoroase, dar cu resurse limitate, pentru a-si dezvolta o afacere proprie. De asemenea, Fundatia CIEL Romania va sprijini absolventi de studii economice si tineri economisti, membri CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

CIEL Awards are trei sectiuni de concurs: cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de “business start-up”, cei mai buni studenti in Economie si cei mai buni tineri economisti CECCAR.

Premiile sunt foarte diversificate si valoroase, constand in credite cu costuri zero pentru finantarea afacerilor, tehnica de calcul, solutii software pentru gestiune economico-financiara, sustinere financiara pe toata perioada masterului, laptop-uri si nu numai.

Inscrierile in competitia CIEL Awards au loc intre 7 august si 30 septembrie 2006, iar evaluarea concurentilor va avea loc in lunile octombrie - noiembrie 2006. Informatii complete despre conditiile de eligibilitate, procedura de inscriere, jurii si premii pot fi gasite pe www.cielawards.ro.

Fundatia CIEL Romania a implicat in proiect numeroase companii de renume, care investesc la randul lor in dezvoltarea societatii si a comunitatilor in care functioneaza.

Asteptam inscierile dumnevoastra in concurs!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania
Adresa: Piata Romana nr.6, sala 0422, Sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: (021) 319 19 92
Email: office@aser.ro
Web: www.aser.ro