Sep 13, 2007

CfA: Conferinta in Polonia “Scoala societatii civile”

Recenta largire a Uniunii Europene – prin intrarea Bulgariei si Romaniei – reprezinta o extraordinara oportunitate pentru dezvoltarea socio-economica a regiunii. Cooperarea dintre ONG poate sa accelereze acest proces si sa contribuie, astfel, la integrarea noilor state membre in UE. Mai mult, este de dorit ca reteaua de organizatii neguvernamentale din aceste tari si, respectiv, rolul acestor organizatii in comunitate, sa se dezvolte. De aceea Association of Supporting Economic Development DELTA PARTNER (Polonia) doreste sa impartaseasca experienta sa, acumulata dupa ce Polonia a intrat in UE, cu reprezentanti ai noilor state membre.

Impreuna cu Agency for Regional and Economic Development (Sliven, Bulgaria) si Agentia pentru Informarea si Dezvoltarea Organizatiilor Neguvernamentale – AID-ONG (Timisoara, Romania), DELTA PARTNER invita reprezentanti de organizatii neguvernamentale sa participe la conferinta ce urmeaza sa se desfasoare in Ustron (Polonia) din 13 pana in 19 octombrie 2007. SWIG DELTA PARTNER (Polonia), organizatia lider de proiect, acopera urmatoarele costuri legate de participarea la conferinta: transport cu autocarul pe traseul Bulgaria-Romania- Polonia si retur,
cazare, masa si evenimente locale. Proiectul este co-finantat de catre Comisia Europeana.

Pe durata conferintei, participantii vor avea oportunitatea de a vizita frumoasele orase poloneze Krakow si Wroclaw, cu faimoase cartiere istorice, si sa participe la o excursie prin Muntii Beskidy.

Criteriile de selectie folosite sunt: buna cunoastere a limbii engleze, cetatenia romana, calitatea de membru al unei organizatii neguvernamentale. Cei interesati sunt rugati sa il contacteze pe Mihai Lisetchi, coordonator pentru Romania, fax: 0356-814 080, e-mail: aidong@xnet. ro pentru formularul de aplicatie.

Termen de depunere a aplicatiei: 19 septembrie 2007

Project head office: Michal Potoplak, michal@deltapartner .org.pl, tel/fax: +48 33 851 44 81 Zamkowa 3a/1, 43-450 Cieszyn , POLAND

[sursa eurodesk_info]
If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.