Sep 18, 2007

Workshop, Science Education in School, 11-14 octombrie 2007, Bucuresti

Stimati colegi,

Va transmitem actualizarea anuntului privind workshop-ul Science Education in School, 11-14 octombrie 2007, Bucuresti.

IMPORTANT!

La prezentarile din cadrul workshop-ului, care va avea loc la hotelul Capitol pot asista, fara lucrari, profesori din invatamantul preuniversitar, fara a plati taxa de participare si fara sa prezinte comunicari.

Va invitam la aceste prezentari care se anunta a fi foarte interesante. Partenerii nostri din cadrul Asociatiei Europene ;Hands-on Scienec;, din retelele educationale Network of Youth Excellence si Pollen, ca si colaboratori din Statele Unite ale Americii si India vor prezenta programe nationale/internati onale educationale pe care le desfasoara (;Hands-on Optics;, PHOTON2, robotica, biologie/genetica, mediu). Unele comunicari vor fi insotite si de demonstratii. Sponsorul si sustinatorul nostru, firma americana Vernier International (www.vernier- intl.com/ ) va a vea o prezentare de noi sisteme de achizitie de date pentru experientele de laborator din scoli.

Pentru participare este necesara inscrierea folosind formularul destinat inscrierii la workshop si daca este cazul, se face mentiunea fara lucrare;.

Lista autorilor din strainatate si lucrarile propuse poate fi consultata la http://education. inflpr.ro -> evenimente viitoare -> Lista preliminara a participantilor din strainatate. La aceeasi adresa va fi afisat, la sfarsitul lunii septembrie, programul provizoriu care va include si autorii din Romania.

URL: http://education. inflpr.ro/ en/ses07. htm

Imagini de la editia 2006 a workshop-ului la:
http://education. inflpr.ro/ en/slll.htm
Imagini de la editia 2006 a concursului Science Fair@Moisil. ro la:
http://education. inflpr.ro/ en/moisil0506. htm

Va asteptam.

Dan Sporea
Center for Science Education and Training - CSET

[sursa conferinte]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.