Nov 24, 2007

Coventry University cauta studenti romani

Avem placerea ca prin intermediul parteneriatului pe care Coventry University din Marea Britanie il are cu Grupul EDUCATIVA sa o intalnim in perioada 26 – 30 noiembrie pe Fiona Johnston, International Officer a acestei institutii.

Coventry University ofera una dintre cele mai variate game de programe si specializari dintre unversitatile din Marea Britanie. Cateva exemple care poate va vor starni curiozitatea, pe langa programele de inginerie, business, drept sau comunicare pe care orice universitate mare le are, sunt:

· Avionics Technology, Aviation Management

· Communication, Culture and Media

· Criminology, Digital Forensics and System Security

· Tourism Management

Va invitam sa aflati mai multe despre oportunitatile voastre de a studia in Marea Britanie si la Coventry University la prezentarea pe care Fiona o va face in data de 29 noiembrie la Bucuresti. Sala de Conferinte Stirbei, Strada Stirbei Voda nr. 104-106, Bucuresti (zona Sala Palatului) la ora 17:30. Va asteptam si nu ezitati sa ne trimiteti intrebarile sau confirmarile voatre pe adresa: edmundo@educativa. ro. Eveniment EDMUNDO – A World of Education.

EDMUNDO – A World of Education

EDMUNDO este un proiect al Grupului EDUCATIVA ce ofera servicii de informare, consiliere si asistenta pentru admiterea la institutii de invatamant superior din Europa si din SUA.

Pornind de la expertiza si vasta retea de contacte internationale dobandita in urma Targului International al Universitatilor si din participarea la diverse conferinte si intruniri nationale si internationale grupul EDUCATIVA ofera tinerilor prin EDMUNDO:

· Informatii si analize ale diferitelor sisteme educationale si programe de studii

· Informatii si consiliere in aspecte financiare legate de educatia internationala

· Consiliere in alegerea institutiei si programului potrivit si asistenta in procesul de admitere

· Evaluari gratuite ale documentelor din dosarul de aplicatie

· Facilitarea contactului cu reprezentantii institutiilor internationale

Deasemenea prin EDMUNDO puteti aplicarea la unele universitati partenere este mult mai facila. Institutiile reprezentate:

· Grecia: Trinity International School of Tourism Management, City Liberal Studies – University of Sheffield

· Danemarca: o retea de 10 universitati oferind programe in Marketing, Management, Design, Computer Science, Communication etc. – www.apdegree. dk

· Marea Britanie: Cavendish College London, Coventry University

Nu ezitati in a va afla oportunitatile de studiu in strainatate prin a contacta EDMUNDO: edmundo@educativa. ro

[sursa tineritraducatori]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.