Nov 8, 2007

Training pentru profesorii vorbitori de limba engleza [DL: 7 nov]

Centrul Regional PER pentru Europa Centrala, de Est si de Sud-Est invita profesorii vorbitori de limba engleza, sa participe la trainingul 'Cum sa inveti si sa predai diversitatea utilizand calculatoarele si Internetul'. Trainingul va avea loc in Bucuresti, pe 20 si 21 noiembrie 2007, la Centrul Regional PER pentru Europa Centrala, de Est si de Sud-Est (str. Gheorghe Bratianu nr.7, sector 1). Acest training face parte din programul anual al Centrului Regional PER : Managementul relatiilor interetnice in educatie.

Selectia participantilor se va face pe baza scrisorii lor de motivatie si nivelul cunostintelor de limba engleza. Participantii vor primi la sfarsitul trainingului un certificat de participare care va lista competentele dobandite in urma trainingului.

Informatii suplimentare despre Centrul regional PER puteti afla accesand pagina web:
http://www.per. org.ro/

Dejunul si pauzele de cafea sunt asigurate de catre Centrul Regional PER pentru toti participantii, pe perioada desfasurarii trainingului.

Va rugam sa trimiteti o scrisoare de intentie in care sa explicati motivul pentru care doriti sa participati la training, insotit de un Curriculum Vitae, pana la data de 7 noiembrie 2007 cel mai tarziu, la Centrul Regional PER info@per.org. ro, telefon: +4021-223-2465. Fax: +4021-260-0922. Persoana de contact: Gabriela Badescu, project manager.

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.