Jul 26, 2010

Training: Leadership si Managementul Echipei

Institutul pentru Comunicare si Cultura are placerea sa va invite la training-ul "Leadership si Managementul Echipei", pe care il organizeaza in 30 si 31 iulie 2010.

Training-ul dureaza 10 ore si se va desfasura la Cluj Community Center din centrul Sigma (Str. Republicii nr. 109, Cluj-Napoca). Programul este urmatorul:
Vineri, 30 iulie: orele 16:00 - 20:00 si
Sambata, 31 iulie: orele 10:00 - 16:00.

Adeseori, oamenii presupun ca leadership-ul se rezuma la a fi sef si la a le spune celorlalti ce sa faca. Departe de a fi un proces unilateral, leadership-ul constituie, in fapt, o relatie dinamica, in care reciprocitatea dintre lider si grup influenteaza performanta atat la nivel individual cat si organizational.

Leadership-ul este un fenomen prezent la toate nivelurile sociale si ierarhice. La locul de munca sau in cadrul familiei, aptitudinea de a insufla o viziune, de a transforma idealuri in actiune si actiunea in rezultat este atribuita liderului.

Acest e-mail contine atasate afisul oficial al evenimentului si formluarul de inscriere. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati pagina web dedicata evenimentului. ( http://www.icc.org.ro/2010/06/training-leadership-si-managementul-echipei/ )

In cazul in care considerati ca acest training este de interes pentru colaboratorii si cunoscutii dumneavoastra, am aprecia sa le transmiteti mai departe mesajul de fata.

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner