Sep 1, 2006

Apel de proiecte: Regaseste-ti Identitatea

Va reamintim ca mai sunt doar doua saptamani pana la data limita de depunere a dosarelor de participare, care este 10 Septembrie 2006. Puteti gasi mai multe informatii despre proiect, un scurt istoric al zonei si un formular de participare pe blogul Centrului International pentru Arta Contemporana din Bucuresti. Adresa este: http://ciac- icca.blogspot. com/ Daca vreti sa stiti mai multe despre platforma de regenerare urbana a zonei Uranus-Rahova, mergeti la: http://www.vaurma. ro/ Dosarul de participare se poate trimite pe email, prin posta sau depune personal la sediul CIAC.

Centrul International pentru Arta Contemporana, Bd. Mircea Voda nr. 5,
de luni pana vineri intre 11:00 - 18:00,
tel. 322 9005, 3228159,
persoane de contact Ileana Savu, Ionut Cioana,
e-mail: info@icca.ro, ileana.savu@ icca.ro, ionut.cioana@ icca.ro
============ ========= ===

Apelul de proiecte "REGASESTE-TI IDENTITATEA" a fost lansat de Centrul International pentru Arta Contemporana cu sprijinul DC Communication, Headvertising si British Council in cadrul programului VA URMA. Trei proiecte artistice articulate pe profilul cultural si comunitar al zonei Rahova-Uranus vor primi finantari pentru implementare.

Se vor selecta trei proiecte carora li se vor acorda finantari in valoare totala de 3900 euro. Artistii vizuali din Romania sunt provocati sa aduca in discutie, prin mijloace specifice, elementele care contribuie la definirea identitatii culturale a contextului urban: patrimoniul arhitectural, istoria recenta, multiculturalitatea ,
profilul populatiei si relatia dintre generatii, vecinatatea ca forma de socializare, problemele de ecologie urbana, mitologii locale/personale, valori sociale.

"REGASESTE-TI IDENTITATEA" are ca obiectiv sprijinirea creatiei contemporane in domeniul artelor vizuale, in special a proiectelor care vizeaza relatia cu comunitatea si a proiectelor participative. Dosarul de concurs trebuie sa contina formularul de participare si un CV al artistului. Formularul de participare poate fi obtinut de la sediul CIAC, prin posta sau prin e-mail, sau de pe blogul CIAC.

[sursa conferinte]