Sep 13, 2006

Scoala Tanarului Lider Politic

Asociatia pentru Democratie Participativa ADEPT anunta un concurs de selectare a audientilor pentru "Scoala Tinarului Lider Politic", editia 2006-2007. Scoala se adreseaza reprezentantilor aripilor tinere ale partidelor politice si altor tineri interesati care manifesta un real activism civic. Ea include un ciclu de cursuri axate pe problematica partidelor politice si institutiei alegerilor. La concurs sint eligibili tinerii cu virstele cuprinse intre 18-25 ani. Prioritate vor avea membrii partidelor politice. Pentru participare la concurs, candidatii vor trebui sa prezinte un dosar care sa includa:

formularul de participare;

un eseu de maximum 500 de cuvinte pe tema "Perspectivele integrarii Republicii Moldova in Uniunea Europeana";

scrisoare de recomandare din partea unui lider de partid (pentru membrii de partid) sau din partea unui profesor (pentru studenti).

Actele vor fi prezentate prin e-mail, posta, fax sau personal la sediul ADEPT pina la 22 septembrie 2006, ora 18.00. Lista persoanelor admise va fi plasata pe site-ul ADEPT: www.e-democracy. md unde poate fi gasit si modelul formularului de participare si o prezentare mai detaliata a proiectului "Scoala Tinarului Lider Politic".

Persoana de contact: Natalia Girdea, tel.: 210422, fax: 213494; e-mail: natalia@e-democracy .md; adresa: str. Vasile Alecsandri nr. 97, MD 2012, Chisinau.

[sursa euroconferinte]