Nov 7, 2006

Oferta 10 burse in cadrul programului ''Economics and Finanace of Aging"

Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii din or. Tilburg, Regatul Tarilor de Jos, anunta despre oferirea a 10 burse care vor acoperi partial costul studiilor in cadrul programului "Economics and Finanace of Aging". Aceste burse sint destinate studentilor dotati din Europa de Est si Sud-Est, inclusiv Republica Moldova.

Valoarea burselor este de 3500 Euro fiecare, ceea ce constituie aproximativ 37% din costul total al Programului, care se estimeaza la 9480 Euro. Termenul de depunere a actelor pentru bursele mentionate este 15 aprilie 2007. Comisia de admitere urmeaza sa efectueze o selectare si in termen de 6 saptamini candidatii vor fi informati despre decizia luata.

Pentru a candida se solicita urmatoarele acte:
1. diploma de bacalaureat (studii superioare) in domeniul economiei sau finantelor, 2. document care certifica posedarea limbii engleze (TOEFL: se accepta un minim de 575 puncte in cazul examenului scris sau 233 - la calculator),
3. certificat GRE cu un minim de 75% la partea analitica (GRE pentru Universitatea din Tilburg este 0730),
4. 2 scrisori de recomandare,
5. o scrisoare de motivare de maximum 2 file format A4, prin care persoana solicita sa candideze pentru bursa si expune motivele personale.

Actele pot fi depuse la adresa: Tilburg University Faculty of Economics and Business Administration, International Affairs Office, K210, PO Box 90153, 5000 LE Tilburg, The Netherlands.

Sursa - www.edu.md http://pro-science. asm.md/?lang= ro&view_ne& ne=119

[sursa MOLDOVA_Doc]