Sep 9, 2007

CfA: Internship Polonia cu posibilitate de prelungire

Compania EUROLIDER cauta studenti in ultimul an sau proaspat absolventi pentru o colaborare pe termen lung. Daca ai abilitati organizationale si de comunicare, esti comunicativ si plin de optimism, ai un interes special pentru fondurile europene si ai si cunostinte in domeniu, vorbesti limba engleza la nivel avansat si esti doritor sa iti construiesti o cariera, atunci trimite un CV la romania@eurolider. pl.

EUROLIDER este o firma de consultanta in domeniul atragerii fondurilor europene, oferind si servicii de marketing international si consultanta de afaceri. Echipa noastra este formata din economisti si juristi cu experienta. Printre clientii nostri se numara agenti economici, ONG-uri si autoritati locale. Va oferim oportunitatea de a lucra intr-un mediu international. In compania noastra se poate comunica in engleza, germana, franceza, poloneza si araba. Sediul companiei noastre este in Wroclaw, in sudul Poloniei.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la
romania@eurolider. pl.

Va invitam la cooperare

[sursa romstudyabroad]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.