Sep 5, 2006

CfP: "Tool Fair", 1 - 5 noiembrie 2006, Marly le Roi, Franta

Acest eveniment - "TOOL FAIR" - este organizat de Agentia Nationala Franceza pentru programul TINERET (www.afpej.fr) in colaborare cu alti parteneri, printre care si centrele regionale SALTO-YOUTH (www.salto-youth. net, vezi SALTO EuroMed RC).

Anul 2006 reprezinta sfarsitul programului TINERET/ YOUTH (2000-2006), si aceasta este cea mai buna ocazie pentru valorizarea a ceea ce s-a realizat in toti acesti ani in materie de creare de noi instrumente (tools) pentru educatia non-formala.

Targul va reuni pentru trei zile peste 120 de participanti din tarile programului TINERET si tarile partenere pentru a valoriza instrumentele educationale create si implementate de diversi actori (tineri, lucratori de tineret, traineri) in cadrul actiunilor programului TINERET (schimburi de tineret, EVS, initiative ale tinerilor, stagii de formare).

Se acorda prioritate participantilor activi in programul TINERET, care au creat si experimentat un »instrument« in cadrul unui proiect TINERET si sunt gata sa impartaseasca si altora din experienta lor in cadrul acestui forum si a unui compendium ce va fi realizat ulterior.

Termenul limita de inscriere este 8 septembrie 2006!

Informatii suplimentare (formular de inscriere):
http://www.salto- youth.net/ SEEseminars/ #ToFair

[sursa eurodesk_info]