Aug 19, 2007

Curs, Inteligenta emotionala, Iasi

Sub egida
Asociatiei Europene de Psihoterapii Integrative se organizeaza la Miroslava, jud. Iasi, in perioada 16 – 20 septembrie 2007

Modul 1: Curs de formare continua cu tema "Inteligenta emotionala. Conduita in viata si reusita", 16-17-18 septembrie, (Curs acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, 24 de ore /10 credite)

Modul 2: Curs de dezvoltare personala integrativa (tehnici de Gestalt, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica) , 19-20 septembrie, 16 ore.

Formator: Dr. Andre Moreau

Certificare: Cursul de formare continua este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Participantii vor primii diplome cu credite acordate de CPR.

Conditii de participare: psihologi, psihoterapeuti, medici, studenti, persoane interesate de autocunoastere si dezvoltarea personala integrativa.

Taxa de participare: 700 RON (modul 1 + modul 2)
Taxa de participare acopera urmatoarele servicii:
- participarea la program (40 de ore); cursurile se desfasoarã in salonul vilei
- certificatele de participare
- cazare la casute cu acces la bucatarie, sala de baie si dusuri, intr-un cadru natural deosebit (lac, teren de sport).
- pauzele de cafea
- suport de curs;
- traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program.

Inscriere:
Persoanele interesate sunt invitate sa-si anunte inscrierea la: psiholog Dan Pintea, Tel: 0745.512497, e-mail: danproexpert@ yahoo.com

Numarul de participanti fiind limitat, inscrieri se mai fac pana la data de 30 august 2007, in limita numarului de locuri ramase disponibile si in baza viramentului bancar.

Pentru inscriere va rugam:
- Sa achitati contravaloarea taxei de participare si sa trimiteti prin fax (0332.418804) sau prin e-mail (danproexpert@ yahoo.com) o copie a chitantei de confirmare a platii (700 RON) in contul in lei deschis la BRD – GSG, Iasi: Dan Pintea - cont RO 59BRDE240SV62834412 400.

In situatia in care v-ati inscris si anulati participarea dvs. dupa data de 30 august 2007, suma achitata va fi restituita in proportie de 50%;

SE ACORDA URMATOARELE DISCOUNT-URI:
- 5% pentru inscrierea a 2 participanti;
- 10 % pentru inscrierea a mai mult de 3 participanti

Formator:
Dr. Andre Moreau este psihiatru, licentiat in psihologie, psihanalist. A urmat formari in psihodrama, analiza tranzactionala si terapia Gestalt. Este licentiat al Institutului de Gestalt din Cleveland ('Gestalt Institute of Cleveland'), master practician in Programare neurolingvistica (PNL) si hipnoza ericksoniana, membru al Societatii Franceze de Gestalt si al Asociatiei Internationale de Psiho si
Somatoterapie de la Strasbourg (AIS) unde este vicepresedinte si se ocupa cu formarea terapeutilor, fondator si fost vicepresedinte al Societatii Balint din Belgia unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologica pentru medici. Este psihoterapeut certificat de Asociatia Europeanã de Psihoterapie.

Carti traduse in limba romana (c)Dr. Andre Moreau
Psihoterapie, metode si tehnici, editura Trei, Bucuresti, 2007
Ca sa traiesti mai bine in prezent, impaca-te cu trecutul, editura Trei, Bucuresti, 2006
Dragoste si sexualitate, vol. 1, editura Trei, Bucuresti, 2006
Viata mea aici si acum. Gestalt terapia, drumul vietii, editura Trei, Bucuresti, 2005
Aici si acum. Ghidul psihoterapeutului, editura Astrobios, Bucuresti, 2005
Autonomie, putere, vindecare, editura Astrobios, Bucuresti, 1999
Incursiune in autoterapia asistata, editura Polirom, Iasi, 1999

Urmeaza sa apara Dragoste si sexualitate, vol 2, la ed. Trei, Bucuresti

[sursa conferinte]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.