Aug 16, 2007

Suplimentare locuri proiect "Isn't it funny?"1-8 oct, Gdynia, Polonia

Programul HAI CU NOI PRIN EUROPA continua!

Proiectul Isn't It Funny? este un schimb multilateral de tineret care se va desfasura in perioada 01 - 08 Octombrie 2007 în Gdynia, Polonia.

In parteneriat cu organizatia de tineret Centre for Youth Cooperation and Mobility din Gdynia vom realiza o serie de instrumente de lucru cu tinerii si organizatiile de tineret prin care sa aratam ca distractia inseamna normalitate pentru tineri, iar discriminarile, rasismul si xenofobia nu-si au locul si rostul intr-o societate europeana moderna.

Timp de 1 saptamana in Gdynia , impreuna cu grupuri din Polonia, Lituania, Romania si Malta vom crea prezentari, vom participa la workshop-uri de muzica si dans, teatru, arta traditionala, vom vedea frumusetile locurilor si, bineinteles, ne vom distra cat mai bine!

Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul Youth In Action, astfel incat se pastreaza conditiile de participare: varsta min 18 - max 25 ani, cazarea, masa, transportul local si 70% din transportul international sunt asigurate de bugetul proiectului, taxa de participare de 50 Euro/pers.

Numar de locuri disponibile: 4

Doritorii sunt rugati sa trimita un scurt
CV si ceva haios despre ei: foto, povestiri, descrieri, marturii etc (orice despre voi
care credeti ca este hazliu, comic, super-funny) . Sunt rugati insistent sa aplice pentru a forma o buna echipa a Romaniei tineri si tinere care, in cercul lor de prieteni, constant, sunt rugati sa se opreasca din ceea ce fac pentru ca cei din jur sa-si revina din ras!

SUCCES!

Ionel Florea

coordonator proiecte

Asociatia de Tineret FlyNET

Piata Voievozilor nr.14

Iasi, 700588, ROMANIA

Fax: +40-232-212853

Mob: +40 724 030573

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.