Jan 28, 2009

TRAINEESHIP: Stagii de practica la Banca Mondiala [DL: 31 ian]

Banca Mondiala ofera stagii de practica tinerilor interesati sa afle mai multe despre problemele economice si sociale care afecteaza viata oamenilor din intreaga lume. Programul de stagii al Bancii ofera absolventilor ocazia de a-si imbunatati abilitatile si experienta de munca intr-un mediu international.

Candidatii trebuie sa aiba o diploma de absolvire a unei facultati si sa fie dispusi sa se inscrie intr-un program normal de studiu (care va duce la obtinerea gradului de Master sau de Doctorat, in urma participarii in regim full-time la programul de studiu). Programul accepta candidati in urmatoarele domenii: economic, finante, dezvoltarea resurselor umane (sanatate publica, educatie, alimentatie, populatie), stiinte sociale (antropologie, sociologie), agricultura, mediu, dezvoltarea sectorului privat, precum si in alte domenii conexe. Se cere fluenta in limba
engleza.

Pentru stagiul de vara (iunie-septembrie) , data limita pentru inscriere este: 31 ianuarie 2009

Informatii detaliate gasiti pe site-ul Eurodesk:
http://www.eurodesk .ro/program. php?progid= EU0010000263

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.