Jun 2, 2006

TRAINING: Mecanisme de monitorizare si mediere a discriminarii

*Mecanisme de monitorizare si mediere a discriminarii, *19-21 iunie 2006, Bucuresti

Asociatia Ecumenica a Bisericilor din Romania in cooperare cu Asociatia Institutul Roman de Training anunta desfasurarea unui program de training cu titlul „Mecanisme de monitorizare si mediere a discriminarii” pentru lucratori in Biserici si ONG-uri. Obiectivele programului urmaresc dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor participantilor privind: instrumente internationale pentru protectia drepturilor omului, Curtea Europeana a Drepturilor Omului, discriminarea in instrumentele internationale de protectie a drepturilor omului, instrumente legale de combatere a discriminarii in Romania, mecanisme de monitorizare a cazurilor de discriminare, medierea cazurilor de discriminare, lucrul in coalitii/retele pentru monitorizarea si medierea cazurilor de discriminare.

Formularele de inscriere trebuie transmise la ambele adrese: (Mihail Brinzea) instruire@yahoo.com si (Diana Catana) diana.catana@irt.ro ori prin fax 021-6426452.

Formularele de inscriere pot fi descarcate de pe pagina _http://www.aidrom.ro/Web/FI.doc_

Toate costurile legate de cazare, masa si instruire sunt acoperite de AIDRom. AIDRom nu acopera costurile de transport. Termen limita pentru inscriere: 9 iunie 2006.

[sursa eurodesk_info]