Jun 28, 2006

Concursul de eseuri - Un viitor mai bun cu ECDL

Fundatia ECDL-F (Irlanda), prin ECDL ROMANIA, lanseaza concursul de eseuri “Un viitor mai bun cu ECDL”. Concursul are ca scop stimularea dezbaterilor publice si a discutiilor pe marginea problematicii utilizarii calculatorului intr-o societate bazata pe cunoastere, a identificarii si promovarii de idei si concepte noi cu privire la influenta pe care calculatorul o are asupra vietii fiecaruia dintre noi.

Aflat la a doua editie, concursul din acest an presupune compunerea unui eseu de maxim 500 de cuvinte care sa descrie impactul pe care ECDL l-a avut asupra vietii fiecarui candidat participant.

Sunt invitate sa participe toate persoanele certificate ECDL/ ICDL din intreaga lume. Fiecare tara detinatoare a licentei ECDL va desemna un castigator national, iar dintre acestia va fi ales marele castigator al competitiei la nivel international.

Marele castigator al concursului va fi premiat la Dubrovnik, Croatia in cadrul Forumului International Anual ECDL/ICDL (1-3 noiembrie 2006). Speram ca Romania va fi marea castigatoare; in acest caz, castigatorul va fi anuntat cu privire la rezultatul obtinut prin intermediul ECDL ROMANIA.

Castigatorul va fi desemnat de o comisie de evaluatori de la Fundatia ECDL-F formata din 4 experti, personalitati marcante in domeniul e-Society. Acestia vor alege un castigator final in persoana acelui candidat a carui poveste este cea mai incurajatoare si plina de inspiratie. In mod similar, castigatorul pentru Romania va fi desemnat de o comisie de la ECDL ROMANIA formata din 3 experti.

Castigatorul va primi un trofeu din argint (un platou de argint gravat), precum si invitatia de a participa la Forumul de la Dubrovnik, Croatia, impreuna cu un insotitor. Costurile de transport si cazare pentru cele 2 persoane vor fi suportate integral de Fundatia ECDL-F.

Concursul este deschis tuturor persoanelor certificate ECDL din Romania. Acestea sunt invitate sa trimita eseurile lor impreuna cu formularul de inscriere corect completat, cu ajutorul centrelor, pana la data de 31 august 2006 (data postei) la sediul ECDL ROMANIA, Str. Mendeleev, nr 7-15, la mezanin, sector1, Bucuresti 010361, sau pe fax la nr. 021-316 99 22, sau e-mail vaduvag@ecdl.org.ro, in atentia drei. Irinuca Vaduva.

Site-ul ECDL Romania:
http://www.ecdl.org.ro

[sursa eurodesk_info]