Jun 27, 2006

TRAIN the TRAINER ( T.T.T), Bucuresti, 18-20 august 2006

Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie in parteneriat cu Centrul de Consiliere, Asistenta si Aprofundare Profesionala “UNIVERSITAS” organizeaza in perioada 18,19 20 august 2006 la Bucuresti, seminarul tehnic-aplicativ:

"TRAIN the TRAINER ( T.T.T)"

Obiectiv: in urma celor 24 ore de lucru, participantii isi vor insusi abilitati necesare realizarii activitatilor instructiv-educative destinate adultilor beneficiind de informatii, metode, tehnici si instrumente specifice pedagogiei moderne imbinate cu exercitii si exemplificari.

Tematica:
- etica formatorului, responsabilitati
- eficienta comunicarii in training
- tipuri de traineri
- invatarea la adult , procesul instruirii si evaluare
- dinamica grupului; expunerea informatiei si comunicarea cu persoanele dificile
- exercitiul (tipuri de exercitii, intensitate, durata, scop)
- intocmirea agendei detaliate, a suportului de curs si a curriculei de lucru


Cristina Chertz (actor) si Cristian Petrescu ( psiholog), traineri experimentati, cunoscuti si recunoscuti pe piata serviciilor de educatie formala si informala a adultilor, avand peste 10 ani de activitate va vor oferi combinatia optima intre elemente teoretice si activitati practice utile in domeniul serviciilor de instruire.

Seminarul se adreseaza specialistilor din : resurse umane, servicii psihosociale, coordonatorilor (asistentilor) de proiecte din cadrul ONG-urilor, reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte ( implementeze ) activitati de instruire
( training) in domeniul educatiei adultilor in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea.

Taxa de participare este de 340 lei RON/ persoana ( pauza de cafea, suport de curs, logistica).

Participantilor la curs li se acorda in urma training-ului 4 ore de consultanta gratuita in pregatirea unei activitati instructiv-educative pentru adulti.

Inscrierea se face in ordinea achitarii taxei de participare, in conditiile in care numarul de locuri este limitat. Informatii la tel: 0727 850 691 si inscrieri la e-mail crceromania@yahoo.com

[sursa eurodesk_info]