Aug 11, 2006

Seminar de contact Minerva, 27-30 septembrie, Predeal [TL: 30 aug]

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in domeniul Educatiei si Formarii Profesionale organizeaza un seminar de contact Minerva in perioada 27-30 septembrie, la Predeal. Seminarul se adreseaza institutiilor care doresc sa se implice in proiecte de cooperare transnationala, in cadrul noului Program de invatare de-a lungul intregii vieti (Lifelong Learning Programme – LLP) al Comisiei Europene. LLP va inlocui actualele programe Socrates, Leonardo da Vinci, Jean Monnet, Europass, propunand o structura integrata si flexibila care acopera intregul domeniu al educatiei si formarii profesionale.

In cadrul LLP, Minerva va inceta sa existe in forma actuala. Activitatile si tipurile de proiecte specifice Minerva vor fi finantate in continuare, in cadrul uneia din cele patru “activitati-cheie” ale programului, care vizeaza utilizarea inovativa a tehnologiilor informationale in educatie (ICT key activity).

Seminarul vizeaza cu prioritate – dar nu exclusiv - dezvoltarea de proiecte axate pe diseminare, valorizarea rezultatelor unor proiecte anterioare sau studii de impact, pe baza utilizarii tehnologiilor informationale.

ANPCDEFP va finanta, prin programul de vizite pregatitoare, participarea a 10 de persoane (o persoana per institutie).

Termen limita de inscriere: 30 august 2006 inclusiv

Informatii suplimentare (conditii de participare, formular de candidatura)
pe site-ul ANPCDEFP:
http://www.socrates.ro/programe/socrates/minerva/noutati.html

[sursa eurodesk_info]