May 11, 2007

Calatoreste pe verde" Conferinte organizate de Clubul de Turism ECO

ECOTUR te invita la Conferintele :

"Calatoreste pe verde!

Perspectivele unui turism durabil in Romania!"

Cand ?
Luni si marti, adica 14 si 15 mai 2007
Unde ?
In sala 2013 din Facultatea de Cibernetica a ASE, Bucuresti, incepand cu orele 14.00.

Luni vorbim despre turism. I-am invitat pe Cristi Diaconecu ( ANT), Traian Badulescu (ANAT) si Radu Colis ( ANTREC) la discutii libere despre strategia ecoturistica a Romaniei, potentialul turistic si avantajul concurential al tarii noastre in turism.

Pentru a doua parte a zilei, incepand cu orele 17.00 luam lectii de succes de la oameni de succes. Paul Marasoiu ( Golden Tulip ) ne explica cum e treaba cu hotelurile si ce cariera iti poti construi in domeniul hotelier.Daca te intereseaza mai mult agentiile de turism, nici o problema! ECOTUR i-a convocat la discutii si pe Mircea Vladu ( Prestige Tours) si pe Cristina Constantinescu ( Best Reisen ). Iar pentru cei pasionati si de advertising, Dina Litzica (PR Manager J.W. Marriott Grand Hotel) ne va povesti despre cum se promoveaza un hotel si cat de mult inseamna un eveniment bine organizat.

Marti vorbim despre ecologie. Incepand cu orele 14.00, discutam despre efectul de sera, topirea ghetarilor si hazardele naturale impreuna cu Lavinia Andrei ( Terra Mileniul III ). Iar de la 16.00 ii asteptam pe Mihai Zotta (RNP) si Florinela Popa (ANM) sa ne vorbeasca despre ariile protejate din Romania, Rosia Montana si efectele inundatiilor

ECOTUR te indeamna : "Calatoreste pe verde!"

*****
clubecotur@gmail. com

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.