Jul 3, 2008

Seminar pentru ziaristi din Europa Centrala si de Est - Germania [DL: 17 august 2008]

In acest an – de la 14 pana la 25 septembrie 2008 – are loc, pentru a opta oara, seminarul pentru ziaristi din Europa Centrala si de Est, organizat de "Fundatia saxona pentru perfectionare in domeniul media" din Leipzig. Tineri ziaristi din tari ale Europei Centrale si de Est pot sa-si faca o imagine a structurilor si a modului de lucru din radio, televiziune si domeniul online in sistem media dual. Cu aceasta ocazie, le este prezentat tabloul media din Germania si, in mod special, din partea centrala a Germaniei. Pe langa perfectionarea in specialitate, schimbul cultural
reciproc este deosebit de stimulativ, iar diversele moduri de a privi tema Europa scot in evidenta perspective absolut noi.

Organizator al seminarului pentru ziaristi este Fundatia saxona pentru perfectionare in domeniul media (SSM), care este sustinuta de Societatea de Radio din partea centrala a Germaniei (MDR) si de Agentia landului Saxonia pentru Radio privat si pentru media noi (SLM).

Se po inscrie ziaristi din Europa Centrala si de Est, care – la momentul solicitarii – nu au depasit varsta de 40 de ani. Premisele pentru rezolvarea favorabila a cererii sunt experienta in activitatea din media si bune cunostinte de limba germana. Pentru persoanele selectate, toate costurile legate de participare sunt preluate de catre organizator.

Data limita pentru inscriere este: 17 august 2008

Informatii suplimemtare pot fi accesate pe site-urile de mai jos:
http://www.ssm- seminar.de/
http://www.ssm- medienstiftung. de/

[sursa: Ambasada Germaniei]


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.