Jul 6, 2008

TRAINING: "Impreuna in diversitate" - Tg. Mures/Sovata [DL: 5 iul]

Miscarea Angajament Civic (CEMO) organizeaza un curs de training intitulat: "Impreuna in diversitate" - Provocarile diversitatii culturale, promovarea dialogului intercultural. Participantii trainingului vor fi tineri provenind din societati multiculturale, vor fi prezenti persoane din Spania, Macedonia, Republica Moldova si nu in ultimul rand din Romania. Scopul trainingului este dezvoltarea intelegerii intre persoane de diferite culturi, religii, grupuri etnice, dezvoltarea competentelor interculturale precum si promovarea dialogului intecultural, explorare si facilitarea schimbului de experiente si realitati din tari
diferite, facilitarea cooperarii intre lucratori de tineret care planifica sa implementeze proiecte in cadrul programului Tineret in Actiune.

Trainingul va avea loc in Tirgu Mures precum si in Sovata.

Trainingul este finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune. Trainingul se va desfasura in limba engleza.

Persoanele interesate pot trimite un email pana la data de 5 iulie 2008, la adresa de e-mail info@cemo.ro, dupa care CEMO va trimite un formular de candidatura pe care va rugam sa-l completati si sa-l retrimiteti organizatorilor.

Cheltuierile de cazare, masa precum si 70% din costurile de transport vor fi acoperite de catre organizatori.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la urmatorul numar de telefon:
0747-34-09-62, Eniko Szigeti


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.