Jan 5, 2009

Concursul european "Cine stie castiga" [DL: 15 ian]

Concursul european "Cine stie castiga" este adresat copiilor cu varste intre 10 si 15 ani. Concurentii sunt invitati sa raspunda la intrebari din domenii variate, cum ar fi: cultura, geografie, istorie, mijloacele de comunicare moderne si, desigur, siguranta pe Internet. Castigatorii vor fi invitati la Luxembourg, pe data de 10 februarie 2009, la festivitatea Safer Internet Day 2009.

Regulamentul complet al celor doua competitii, sfaturi privind realizarea proiectelor, precum si modul de inscriere si trimitere a lucrarilor, sunt publicate pe site-ul Sigur.info, la sectiunea "Ziua Sigurantei pe Internet" 2009.
http://sid2009. sigur.info/ index.html

Organizatia Salvati Copiii este coordonator national al proiectului "Sigur.info" care functioneaza, incepand cu data de 1 septembrie 2008, ca nod unic national destinat sigurantei pe Internet. Proiectul are în componenta activitati de promovare si constientizare a sigurantei online pentru copii, o linie de informare de tip HelpLine si o linie de raportare de tip HotLine.

Persoana de contact:
George Roman, Director de program, organizatia Salvati Copiii
Tel.: 021 316 61 76; 0722 605 904
e-mail: george_roman@ salvaticopiii. ro


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.