May 2, 2007

Competitia nationala Etica in Afaceri Junior Achievement Romania

Dragi studenti,


Junior Achievement Romania si Coca – Cola Romania va invita sa participati la Competitia Nationala Etica in afaceri 2007. Etica, cea mai buna eticheta in afaceri este un program care isi propune sa ajute tinerii sa capete noi perspective asupra culturii de companie si profesionale in Romania si in lume, sa devina o forta de munca educata, cu o mai puternica intelegere a modului in care functioneaza lumea afacerilor si piata libera.

Anul acesta competitia Etica, cea mai buna eticheta in afaceri se va desfasura doar pe site-ul: www.eticainafaceri. org (inscrierile si trimiterea probelor se vor face doar online).

Tema Competitiei
Analiza unui studiu de caz aflat pe site-ul www.eticainafaceri. org

Desfasurarea Competitiei
Competitia se desfasoara in perioada 30 Aprilie - 30 Mai 2007 si consta in analizarea unui studiu de caz. Programul competitiei este urmatorul:

1.Inscrierea la concurs prin completarea formularului de pe site si descarcarea materialelor necesare: 30 Aprilie – 20 Mai 2007
2.Incarcarea pe site a dosarului de participare:
a. Studiu de caz
b. Fisa personala

c.Evaluarea profesorului
d.Pre – evaluare

3. Finala concursului Etica in afaceri in cadrul Junior Achievement Week: 30 Mai 2007
4. Festivitatea de premiere in cadrul galei Best for Better: 1 Iunie 2007

Castigatorul Premiului I va beneficia de o bursa "JUNIOR Achiever" de participare la conferinta internationala Time for Talents, Berlin, Iulie 2007

Pentru a va inscrie si a participa la competitie intrati pe site-ul: www.eticainafaceri. org. Pentru ca solutia sa fie acceptata trebuie incarcate TOATE cele 4 materiale ale dosarului, pe site www.eticainafaceri. org: Fisa personala, Evaluarea profesorului, Pre-evaluare, Analiza studiu de caz.

Pentru mai multe informatii puteti consulta regulamentul concursului,
pagina web (www.eticainafaceri .org) si contacta biroul JARomania (Manager Proiect: Geanina Rindasu) la tel./fax: 021-312 31 94; 312 30 66; 315 60 43 sau e-mail: jaromania@kappa. ro

Succes!!

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.

If you want to publish your announcement, please send it to riliescu2000@yahoo.com.