Aug 7, 2007

Scoala de vara "CosTINesti 2007": "Jurnalism" [DL: 22 aug]

Pentru a accentua rolul strategic pe care il ocupa jurnalismul in societatea noastra, Autoritatea Nationala pentru Tineret te invita sa participi la al saselea modul al Scolilor de vara "CosTINesti 2007" intitulat „Jurnalism".

Aceasta scoala se desfasoara in perioada 29 august - 4 septembrie 2007 la Costinesti si sunt asteptati sa participe tineri, studenti, masteranzi, membri ai Organizatiilor Non-Guvernamentale de tineret si ai Structurilor Asociative de/pentru Tineret cu varsta cuprinsa intre 18 si 27 de ani.

Selectia participantilor se va face pe baza unui CV detaliat si a unui eseu pe tema „ Stilul jurnalistic adoptat de presa din Romania - Pro si contra" (eseul trebuie sa fie de 2-3 pagini cu font Times New Roman 12). Acestea trebuie trimise pana pe data de 22 august, ora 12.00, la adresele de e-mail: claudia.marinescu@ e-tineret. ro sau alexandra.bocos@ e-tineret. ro

Autoritatea Nationala pentru Tineret asigura cazarea si masa, urmand ca participantii sa suporte contravaloarea transportului.

Rezultatele selectiei vor fi publicate in data de 24 august 2007 pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Tineret, www.e-tineret. ro.

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.