Jan 30, 2008

CURS: British Council - Leadership Educational / Managementul Evenimentelor

In perioada 2-3 februarie, intre orele 9.00 si 17.00, British Council organizeaza la sediul sau din Bucuresti un nou curs de Leadership Educational in limba romana, adresat cadrelor didactice de toate specialitatile. Cursantii vor avea ocazia sa invete intr-o maniera interactiva despre modele de leadership, inteligenta emotionala si relatia lider-organizatie. Taxa de curs este 250 lei si include cartea cursului.

In perioada 4-5 februarie, intre orele 9.00 si 14.00, British Council organizeaza cursul de Managementul Evenimentelor, care va avea loc la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Capitala (strada Olari, sector 2). Cursul este adresat cadrelor didactice de toate specialitatile si se va desfasura in limba romana. In cadrul acestui curs interactiv, cursantii vor invata cum se planifica si gestioneaza un eveniment de succes in sfera educationala. Taxa de curs este 250 lei si include brosura cursului.

Pentru inscrieri, persoane de contact:
Monica Ralea, Projects Manager - English Language
e-mail: monica.ralea@ britishcouncil. ro
tel: 0724-320692

sau
Cristiana Faur, profesor de limba engleza
e-mail: faurc@yahoo. com
tel: 0721-140127

[sursa eurodesk_info]

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.