Dec 9, 2009

CfE: Cel mai bun jurnalist de mediu, excursie documentare Olanda

Recolamp, lanseaza prima editie a Concursului pentru cel mai bun jurnalist de mediu in 2009. Acest demers face parte din proiectul celor doua organizatii care au organizat in acest an sesiuni de pregatire cu tema "Protectia mediului in presa: cum sa scrii despre politici de reciclare", destinate jurnalistilor din Romania.

In luna martie 2010, cinci jurnalisti de mediu din Romania vor participa la o excursie de documentare in Olanda, unde se vor intalni atat cu colegi de breasla, cat si cu reprezentanti ai companiilor si asociatiilor care desfasoara activitati de colectare si reciclare a deseurilor electrice si electronice, in special a celor provenite din surse de lumina.

Pentru inscrierea in concurs, candidatii – jurnalisti din presa scrisa, audiovizuala sau online, angajati ai unei organizatii de presa sau jurnalisti freelance, foarte buni cunoscatori ai limbii engleze - trebuie sa trimita trei materiale care abordeaza probleme legate de protectia mediului. Materialele trebuie sa fi fost publicate/difuzate pana la data de 31 decembrie 2009.

Dosarele de inscriere la concurs se vor primi in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2010.

Mai multe informatii:
http://www.cji.ro/articol.php?article=868

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!


Join us and get free scholarship information to your inbox. Fill in the form below with your email address:

Delivered by FeedBurner