May 16, 2008

EDMUNDO - Oportunitati de studiu in strainatate

Salut!

Iti scriem acest mail pentru ca odata cu vara se apropie termenele limita pentru depunerea dosarelor de admitere la studii in strainatate (atat la programele de studii universitare cat si la cele de master). Vrem sa ne asiguram ca ai la dispozitie toata asistenta si tot ajutorul de care ai putea avea nevoie pentru a-ti construi un dosar de aplicare cu sanse maxime de aplicare.

Iti putem pune la dispozitie documente (ghiduri, exemple de Scrisori de Recomandare, exemple de Formulare de Aplicare completate, etc) ce iti pot fi utile in construirea dosarului tau, in asa fel incat sansele sa fii admis sa creasca considerabil. Scrie-ne acum daca vrei sa afli mai multe informatii despre oricare dintre universitatile pe care le reprezentam in Romania (lista completa pe www.edmundo. ro) sau in mod special despre unul dintre programele pe care le ofera acestea, despre aspectele din viata de zi cu zi din diferitele tari etc.

Daca inca mai stai pe ganduri, vrem sa iti dovedim faptul ca SE POATE! Daca nu stiai, in urma programului Spot Admissions din cadrul RIUF 2008 (interviuri de 15 minute sustinute pe loc de reprezentantii Coventry University, University of Worcester si Trinity International School of International Business), aproape TOTI candidatii au primit oferte conditionale din partea universitatilor participante. Cu alte cuvinte, nu e nevoie sa fii olimpic national pentru a putea profita de aceasta
oportunitate!

HIGHLIGHTS:
• In Danemarca, studiile universitare sunt GRATUITE.

• In Grecia, poti fi in vacanta tot timpul anului pentru ca o universitate de aici are campusul intr-un hotel de 5 stele.

• In Olanda ai acces la educatie de top, esti in mijlocul Europei si te poti distra la maxim.

FINANTAREA:
Ne-am gandit sa-ti dam niste vesti bune (stim si noi ca pentru majoritatea tinerilor din Romania acoperirea costurilor e cea mai mare problema):

• Daca esti admis la studii universitare in Marea Britanie iti poti acoperi integral costurile de scolarizare printr-un imprumut acordat automat de guvernul Marii Britanii fara a cere vreo garantie din partea ta sau a familiei tale!

• La Coventry University primesti o bursa de 2.000 de lire / an (circa 2.500 EUR) daca ai media generala peste 8,50.

• Ca masterand poti sa aplici pentru bursele oferite de Fundatia Dinu Patriciu ce-ti pot acoperi integral costurile implicate de majoritatea programelor de master din Europa.

In plus, anul acesta Grupul EDUCATIVA ofera o bursa de 1,000 lire sterline celui mai bun aplicant din Romania la un program de master la Coventry University.

Scrie-ne acum si spune-ne "Da, vreau sa aflu mai multe si sa aplic!", iar noi ne vom dedica timpul si atentia pentru ca totul sa fie cat mai simplu si accesibil pentru tine!

Ca sa faci cea mai buna aplicatie posibila (astfel incat sa ai sanse maxime de a fi acceptat), te sfatuim sa-ti planifici timpul astfel incat dosarul tau sa fie gata pana pe 25-30 mai, iar cu ajutorul nostru vei obtine un raspuns la inceputul lunii iunie! Te asiguram ca ai timp sa faci o aplicatie buna daca vei vrea sa te folosesti de ajutorul pe care ti-l putem oferi: recordul nostru (impreuna cu un aplicant serios) este de 6 zile - daca vrei cu adevarat, putem sa finalizam aplicatia ta in circa o saptamana.

SI NU TE COSTA NIMIC sa treci prin acest proces - serviciile noastre de asistenta sunt gratuite pentru tinerii care au curaj sa viseze la un viitor mai bun si sa actioneze in directia asta.

Asteptam raspunsul tau!

PS: daca vrei sa vezi cum arata campusul sau viata de student din Coventry si Worcester gasesti niste filmulete aici (http://www.coventry .ac.uk/d/ 1263/a/3859) si chiar si pe www.youtube. com iar pentru Danemarca sau Grecia ne poti cere oricand poze.

Cu bine,
Echipa EDMUNDO - Consilierul tau pentru studii in strainatate
e-mail: edmundo@educativa. ro
Tel: 0788.028.958
Web: www.edmundo. ro


Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.