May 17, 2008

Vino la "Zilele Marketingului 2008" (editia a 3-a) Cluj-Napoca

Luni , 19 Mai, incep "Zilele Marketing-ului 2008", un eveniment organizat de Asociatia Studentilor Sectiei de Marketing (http://asmk. wordpress. com ).

Consacrat deja ca un punct de reper pentru studentii din mediul universitar clujean, evenimentul a ajuns anul acesta la cea de a 3-a editie. Astfel, toti studentii clujeni cat si cei din tara, care sunt ghidati de pasiunea pentru marketing si domeniile conexe (PR, Branding, E-Commerce, Advertising) , sunt invitati sa participe in perioada 19-22 Mai a.c. la Casa de Cultura a Studentilor (sala 22), la seminariile sustinute de profesionisti ca:

Stefan Liute (Director de Strategie si Fondator Grapefruit, traducatorul cartii "Despre Brand" scrisa de Wally Olins) - "Branding"

Liana Stroia (CEO E-Invest Marketing Romania)- "Afaceri pe Internet (Studii de caz si sfaturi utile)"

Madalin Matica (Director Operatiuni Europene la DotCommerce Ltd.) - "Personal Branding , Marketing Online, E-commerce"

Larisa Petrini (Director PR la agentia Saatchi&Saatchi) - "Relatii Publice in 3 pasi"

Sorin Tudor (Presedinte si Fondator al Project 365 Communication) - "Blogul la politicieni, Marketingul in campanii electorale si politica"

Intrarea este libera! Nu ratati sansa de a va intalni cu adevarati profesionisti , pe care ii mai puteti vedea in prelegeri si conferinte doar platind sute de euro !

In timpul unora dintre seminarii si in pauzele dintre acestea se vor organiza concursuri care vor fi premiate de ASM si de invitati!

Mai multe detalii + programul complet pe blogul evenimentului :
http://www.zilelema rketingului. wordpress. com

Pentru nelamuriri si informatii suplimentare trimite un email la
adresa: asmk_cj@yahoo. com

Te asteptam cu drag!

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.