Jun 22, 2006

Comunismul: manipulare si represiune - Concurs de eseuri, premii: 15

Concursul de eseuri "Comunismul: manipulare si represiune" este adresat studentilor si tinerilor, care vor sa aiba un cuvant de spus in lupta anticomunista. Se vor acorda premii in valoare de 1500 RON: - Locul I – 700 RON - Locul II – 500 RON - Locul III – 300 RON iar cei trei castigatori vor merge la scoala de vara de la Mamaia unde va avea loc finala pe tara a concursului.

Tematicile orientative pentru realizarea eseurilor: - Tehnici comuniste de manipulare; - Manifestari comuniste si anticomuniste; - Modalitati de represiune folosite de statul comunist; - De ce dupa 17 ani mai este nevoie de lupta anticomunista in Romania?; - Reactii ale societatii civile.

Juriul va fi alcatuit din personalitati care au manifestat un interes aparte in domeniul comunismului iar lucrarile vor aparea in culegerea tiparita si distribuita la nivel national. Eseurile trebuie sa aiba aproximativ 5 pagini si sa respecte urmatoarele indicatii: font: Arial, dimensiune: 12, spatiere: 1,5.
Eseurile pot fi trimise pe adresa de e-mail: concurs_eseuri@tnl6.ro sau pe adresa postala: Bd. Nicolae Balcescu nr.21, sector 1, Bucuresti, pana la date de 15 iulie 2006.

Detalii suplimentare:
http://www.tnl6.ro/index.php?page=data/15_07_06

[sursa comunicareSNSPA]