Oct 6, 2006

Training: Practician de Programare Neuro-Lingvistica

"Nici o problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel de constiinta la care a fost creata." Albert Einstein

Echipa de traineri internationali NLP Interactiv revine in aceasta toamna cu noi editii ale formarii ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica, dupa cum urmeaza:

- Galati, 6-8 Octombrie
- Iasi, 27-29 Octombrie
- Bucuresti, 3-5 Noiembrie
- Piatra-Neamt, 3-5 Noiembrie
- Cluj-Napoca, 24-26 Noiembrie

Formatorii NLP Interactiv sunt Fellow Member Traineri ai Asociatiei Internationale pentru Programarea Neuro-Lingvistica - IANLP (www.ia-nlp. org), ai Asociatiei Romane pentru Programarea Neuro-Lingvistica - ARONLP (www.nlp.ro) si formatori ai Asociatiei
Germane de Programare Neuro-Lingvistica DVNLP (www.dvnlp.de). In cele 15 editii precedente NLP Practitioner, echipa NLP Interactiv a format peste 250 specialisti NLP.

Activitatea de formare se desfasoara conform standardelor acestor organizatii de specialitate, iar certificarea titulaturii "Practician de Programare Neuro-Lingvistica" este recunoscuta la nivel national de ARONLP si international de catre IANLP.

PROGRAMUL formarii ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica este organizat pe parcursul a 21 de zile, impartite in 7 module de cate 3 zile fiecare (vineri, sambata si duminica). Numarul orelor de formare este de 340. Dintre acestea, 168 sunt ore de instruire si vor fi mentionate pe diploma de certificare a titulaturii - "Practician de Programare Neuro-Lingvistica" .

Primele module vor incepe la datele specificate mai sus; atunci vom stabili impreuna planificarea celorlalte intalniri. In fiecare zi programul incepe la ora 09:30 si se termina la ora 17:30. Duminica se incheie la ora 14:30.

Formarile de la Iasi si Piatra-Neamt vor fi coordonate de catre Oana KRANTZ – Presedinta a NLP Interactiv, Formatoare Principala/Fellow Member Trainer recunoscuta de catre ARONLP, IANLP si Trainer DVNLP.

Formarile de la Galati, Bucuresti si Cluj-Napoca vor fi coordonate de catre Cristian MIHAI – Vicepresedinte al NLP Interactiv, Formator Principal/Fellow Member Trainer recunoscut de catre ARONLP, IANLP si Trainer DVNLP.

Din tematica:
NIVELURILE NEURO-LOGICE (Gregory Bateson, Robert Dilts), baza senzoriala si interpretativa, rapport, pacing and leading verbal si non-verbal, ascultare activa & backtracking, dezvoltarea acuitatii senzoriale, calibrare, sisteme de reprezentare - indicii de accesare & predicate, Modelul-Meta pentru limbaj, Modelul Milton - Limbajul Hipnotic, crearea si utilizarea metaforelor, formularea corecta si atingerea scopurilor, ancorarea si tehnici de ancorare, modelul partilor ("six steps reframing", ...), pozitiile perceptuale fundamentale, submodalitati, modelul pentru eliminarea rapida a fobiilor, STRATEGIA DISNEY, strategii (elicitare, design si
instalare), lucrul pe Linia Timpului ("In Time", "Through Time", "Change personal history", "A 70-a aniversare", ...), Modelul S.C.O.R.E., gandirea sistemica - Ecologica.

Informatii despre formarea ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica gasiti si pe site-ul www.nlpinteractiv. ro

CONDITII DE PARTICIPARE:
Puteti participa la formarea ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica daca sunteti cel putin student/a, va inscrieti si achitati taxa de participare.

Nivelurile de formare si recunoastere in NLP sunt urmatoarele:
1. NLP Practitioner
2. NLP Master
2'. NLP Coach
3. NLP Trainer
4. NLP Fellow Member Trainer/Master Trainer (Formator principal/Formator de formatori).

Va puteti inscrie daca urmariti dobandirea intelepciunii practice in domeniul comunicarii autentice cu sine si cu ceilalti, sunteti sau urmariti sa deveniti consilieri, consultanti, psihologi, psihoterapeuti, manageri, leaderi, dascali, medici, profesionisti in marketing, media & advertising, facilitatori in dezvoltare personala si organizationala, traineri, coach-i, formatori pentru managerii si
specialistii din business-ul multinational, membrii ai board-urilor directoare si ai team-urilor strategice, coordonatori etc.

Pentru informatii si programarea intalnirilor in vederea inscrierii puteti sa ne contactati telefonic si prin e-mail dupa cum urmeaza:

- Galati, 6-8 Octombrie, D-na Monica MATEESCU (Tel: 0723602473, E-mail: monicamateescu@ nlpinteractiv. ro)
- Iasi, 27-29 Octombrie, D-l Cristian GRIGORE (Tel: 0723674263, E-mail: cristiangrigore@ nlpinteractiv. ro)
- Bucuresti, 3-5 Noiembrie, D-na Carmen OPREA (Tel: 0723830783, E-mail: carmenoprea@ nlpinteractiv. ro)
- Piatra-Neamt, 3-5 Noiembrie, D-na Sanziana Burcea (Tel: 0742700962, E-mail: sanzianaburcea@ nlpinteractiv. ro)
- Cluj-Napoca, 24-26 Noiembrie, D-na Delia OPREAN (Tel:, E-mail: opreandelia@ nlpinteractiv. ro)

Cu respect,
Echipa NLP Interactiv
www.nlpinteractiv. ro

[sursa conferinte]