May 16, 2008

Congresul Europei - 23 si 24 mai

Stimaţi membri Team Europe,

Cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la primul Congres al Europei (1948), dl. José Manuel Barroso, Preşedintele Comisiei Europene, dl. Hans-Gert Pöttering, Preşedintele Parlamentului European, dl. Javier Solana, şi alţi lideri politici europeni vor participa la o dezbatere despre viitorul Europei pornind de la 60 de idei propuse de cetaţenii Uniunii.

Evenimentul va fi transmis live pe Europe By Satellite (EBS) sâmbătă, 24 mai, începând cu ora 17:00, pentru a oferi tuturor cetăţenilor Uniunii posibilitatea de a lua parte la dezbaterea despre viitorul Europei, chiar daca nu se află la Haga.

Acest eveniment reprezintă o excelentă ocazie de a promova rolul Europei in fiecare stat membru al Uniunii şi de a-i face pe cetăţeni să simtă că participă activ la luarea deciziilor la nivel European.

Vă trimit în anexă o prezentare a întregului eveniment (+ posterul în engleză şi română) cu rugamintea de a-l promova către grupurile dvs. ţintă şi în speranţa că veţi participa şi dvs. la dezbateri.

Toate cele bune!

<> <> <>

Doina SERBAN
Team Europe and EDC Co-ordinator
Representation of the European Commission in Romania
Address: 18, Jules Michelet St., 010463 Bucharest 1
Tel. No: (+4021) 203 5441
Fax No: (+4021) 316 8808
E-mail: doina.serban@ec.europa.eu
www.ec.europa.eu/romania

Please quote 10 Academic Resources Daily in your application to this opportunity!

If you want to receive academic resources in your e-mail on daily basis, please subscribe to 10resources-subscribe@yahoogroups.com.